На Тернопільщині чоловік лишив життя своїх бабусі та дідуся і сам подзвонив у поліцію

Опубліковано в Новини 26.05.2016

Жорстоко зарізав пенсіонерів, бо заважали.

- Я вбив двох людей, - саме таке повідомлення  надійшло на лінію "102" Монастириського відділу поліції. Невідомий представився та назвав адресу, за якою скоїв вбивство, зазначили в ГУ НП області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Монастириського відділу поліції Ярослава Побуринного, злочин трапився у ніч з 25 на 26 травня в селі Гончарівка в період з першої до третьої години ранку. Вбивця з місця злочину не тікав, а сидів у своїй кімнаті.

Тридцятиоднорічний чоловік перерізав шию своїм родичам - дідові та бабі, 1931 та 1932 років народження. На запитання правоохоронців, чому так вчинив заявив, що дід мав чорну силу і порушував його спокій.

Вбивця проживав з старенькими в одній хаті, а в літній кухні мешкала його мама з вітчимом. 

Жінка каже, що тієї ночі вони не спали і бачили, як у будинку засвітилося світло. Згодом дізналися про страшне. Син сам прийшов до них, сказав про вчинок і попросив викликати поліцію. Проте матір злякалася, бо зрозуміла, що він перебуває в неадекватному стані. Не повідомив про злочин правоохоронців і рідний брат, який мешкає у Франківську. Йому про вбивство також одразу сказали по телефону. 

Знаряддя вбивства знайшли у кімнаті - це невеличка сокира та ніж.

За інформацією Ярослава Побуринного, вбивця перебуває на обліку в наркодиспансері - лікується від алкоголізму. Окрім того чоловіка під час проходження строкової служби в армії сильно побили і він повернувся звідти інвалідом третьої групи.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу вбивці та порушене кримінальне провадження за статтею 115 ККУ - Умисне вбивство. Триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.