На запитання про літній відпочинок дітей тернополян відповідатимуть телефоном

Опубліковано в Новини 26.05.2016

Про літні табори і заходи можна запитати спеціалістів.

 

З метою оперативного реагування та вирішення проблемних питань, які виникатимуть під час оздоровчої кампанії у відділі сім’ї та молоді облдержадміністрації з 15 травня працює гаряча телефонна лінія (0352)23 4977.
Про це повідомив начальник відділу сім’ї та молоді облдержадміністрації під час колегії обласної державної адміністрації.

«У 2016 році в області планують розпочати роботу 314 закладів оздоровлення та відпочинку. З них: 9 стаціонарних заміських закладів оздоровлення та відпочинку, 5 дитячих санаторіїв, 278 мовних та таборів з денним перебуванням  дітей, 4 табори праці та відпочинку, 18 наметових містечок», - зазначив Ігор Чорний.
Не передбачено функціонування жодного табору у Монастириському районі.
Відділом сім’ї та молоді облдержадміністрації під час літнього оздоровлення будуть організовані тематичні зміни для розвитку творчих здібностей «Таланти Тернопільщини»; для лідерів учнівського самоврядування  «Лідер»; зміни національно-патріотичного виховання «Нащадки славного роду».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.