На Тернопільщині у халепу втрапив громадянин Франції

Опубліковано в Новини 06.09.2018
У неприємну історію з позитивним завершенням потрапив на Тернопільщині  56-річний громадянин Франції. За декілька днів до від’їзду на батьківщину в нього викрали автомобіль. Транспорт правоохоронці оперативно розшукали, а викрадачем виявився 17-річний підліток.
 
Повідомлення про викрадення автомобіля до поліцейських надійшло від жительки Великого Ходачкова, в якої гостював  знайомий її сина іноземець. Чоловік ввечері залишив транспорт на повір’ї, а вранці його вже не було, зазначають у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
 
На місці події поліцейські з’ясувати, що в салоні автівки власник залишив запасні ключі до замка запалювання, якими й міг скористатися викрадач, а до середини він проник, розбивши бокове скло. Одразу був оголошений план «Перехват».
 
17-річного викрадача розшукали в тому ж селі. Хлопець, вдосталь накатавшись на чужій іномарці, залишив її на території колишньої ферми.
 
За скоєне парубку інкримінують частину 1 статті 289 кримінального кодексу - незаконне заволодіння транспортним засобом.
Фото: з відкритих джерел
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.