Джамалу у Тернополі побачать навіть ті, хто не купив квитка на концерт

Опубліковано в Новини 20.05.2016

Таку новину оприлюднили на офіційному сайті організатори концерту:

"Прекрасна новина для усіх хто любить творчість, а також поважає та гордиться Джамалою.

20 травня орієнтовно о 16:00 відбудеться коротка (15-20 хв.) неофіційна зустріч представників міської влади, прихильників творчості співачки та преси з неперевершеною Джамалою. Отож, усіх охочих тернополян та гостей міста запрошуємо на Майдан Волі до пам’ятника Данилу Галицькому у вказаний час.

З собою обов’язково варто принести: гарний настрій, привітні обличчя і щирі побажання. Звичайно, привітальні плакати та квіти будуть теж не зайві!

На даній зустрічі у ЗМІ буде нагода зняти короткий відеосюжет та отримати відповіді на декілька запитань, а усім тернополянам – можливість привітати Джамалу з перемогою на Євробаченні та продемонструвати свою гостинність, чемність і привітність.

Враховуючи, що з самого моменту перемоги на конкурсі, Джамала змушена давати численні інтерв’ю, відвідувати сотні прес-конференцій і взагалі постійно знаходиться під пильною увагою суспільства, ми хотіли б зробити перебування співачки в Тернополі максимально комфортним і спокійним. Тим паче, що Тернопіль – перше місто в Україні, в якому Джамала виступає в статусі переможця Євробачення.

 

Фото з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.