Хто на Тернопільщині приваблює інвестиції?

Опубліковано в Новини 18.05.2016

Високотехнологічним виробництвом та стабільним розвитком.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна  та Посол Японії в Україні Сіґекі Сумі  відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», яке працює в с. Байківці Тернопільського району.

Як розповів гостям генеральний директор компанії  Екхарт Бістрам, завод входить до концерну  Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції для автомобілів. Підприємству вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до потужного заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Фольксваген Гольф А5, А6, А7, Hybrid, а з 2015 року – розпочалось серійне виробництво в’язок для Ауді А4 В9.

На Тернопільщині провідне підприємство у галузі машинобудування ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» успішно працює з 2006  року,  Як роботодавець підприємство працевлаштувало більше 3,8 тис. осіб. В жовтні 2015 року підприємством завершено реалізацію інвестиційного проекту та розпочато формування в’язок для АУДІ, в результаті - створено 500 нових робочих місць.

 

Відтак присутні ознайомилися з виробничим процесом підприємства

Наступна публікація: До Тернополя прибула діаспора

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.