Тернопільський спортсмен візьме участь у світовому чемпіонаті, що відбудеться у Фінляндії

Опубліковано в Новини 25.06.2018

Юніорський чемпіонат України з легкої атлетики завершився днями у Кропивницькому.

Федерація легкої атлетики Тернопільської області повідомляє, що це був останній етап відбору, за підсумками якого сформовано список кандидатів для участі в чемпіонаті Світу серед юніорів (10-15 липня, Тампере, Фінляндія). Отже, за результатами змагань, до складу української збірної увійшов і тернополянин Василь Макух.

Маючи вже виконаний норматив в бігу на 100 м на попередньому турнірі, вихованцю обласної ДЮСШ та тренера Богдана Дуди – Василю Макуху, потрібно було зайняти перше або друге місце, щоб стати його учасником. З цим завданням Василь успішно впорався, фінішувавши першим в фінальному забігу з результатом 10.76 сек.

Також вдало виступили  у Кропивницькому ще двоє вихованців обласної ДЮСШ. Зокрема, Кравчук Владислав (тренери Дуда Богдан, Дуда Оксана) в бігу на 1500 м з результатом 3.59,17 сек став четвертим, а Паньків Христина (тренер Стефанишина Ольга) в бігу на 3000 м з перешкодами була п’ятою - 13.31,93 сек, повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.