Потенційний заробіток у 200 тисяч втратили тернопільські «виробники»

Опубліковано в Новини 13.05.2016

Державною фіскальною службою України здійснюються заходи щодо виявлення та припинення фактів підпільного виробництва паливно-мастильних матеріалів, а також  реалізації такої неякісної чи контрафактної продукції.

Під час проведення операції «Акциз-2016» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області спільно із співробітниками управління захисту економіки в Тернопільській області ДЗЕ Національної поліції України встановили факти зберігання з метою подальшої реалізації та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (бензину) фізичною особою – підприємцем.

У ході проведення санкціонованого обшуку на автозаправочній станції вилучено 8,5 тис. літрів бензину вартістю 185,8 тис. гривень.

Крім цього, встановлено розбіжність фактичних залишків паливно-мастильних матеріалів із даними їх документального обліку.

По даному факту триває досудове розслідування.

Кримінальним кодексом України за незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів встановлено кримінальну відповідальність у вигляді штрафу від 17 000 до 34 000 гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Відділ організації роботи 

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.