Тернопільщина підтримує армію

Опубліковано в Новини 13.05.2016

Усім, що під силу, сприяють перемозі.

Автомобільні акумулятори, запчастини, бензопили, генератор, тонни цементу та ще багато чого у вигляді волонтерської допомоги зібрали напередодні 2-ої річниці з дня формування 6-го мотопіхотного батальйону мешканці Тернопільщини.

Разом з підприємцями, аграріями представники Кременецького, Теребовлянського, Шумського, Козівського, Зборівського, Гусятинського, Бережанського закупили будівельні матеріали, шуруповерти, акумулятори вогнегасники тощо.

Підтримав ініціативу і відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації – придбали канцтовари та пральний порошок.

«Це не перша допомога нашому війську, - каже голова Гусятинської райдержадміністрації Віталій Батіг. – Дякую аграріям і підприємцям, які відгукнулися і допомогли зібрати шефську допомогу».

Очільник Шумщини Юрій Головатюк вважає, що це – лише маленька частина того, що можемо зробити в цей час.

«Народ і армія – єдині, - каже Юрій Головатюк. – Тому все – для армії, для перемоги. Розуміємо, що вся армія велика, але 44 бригада – наша, рідна. Тому в першу чергу допомагаємо їй і тим самим робимо свій внесок у боротьбу з окупантом!».

Заступник командира 44-ї окремої артилерійської бригади Олег Дорохов розповів, що 14 травня два роки тому створено 6-й окремий мотопіхотний батальйон «Збруч». Тому вся допомога буде передана військовослужбовцям батальйону на передову.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.