Збаражчанин та тернополянка поповнили "скарбничку" спортивних медалей

Опубліковано в Новини 18.05.2018

Збаражчанин Андрій Ткач виборов бронзову нагороду на чемпіонаті України з вільної боротьби серед школярів, що відбувався у Миколаєві.

Хлопець виступав у ваговій категорії до 48 кг. Спортсмен є вихованцем Збаразької районної ДЮСШ та членом СК «Чемпіон». Займається у тренера Петра Короля, – повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.  

Окрім цього, на змаганнях у Миколаєві відзначилась і тернополянка Вероніка Кондратенко, яка здобула золоту медаль з жіночої боротьби. Спортсменка змагалась у ваговій категорії до 36 кг. Виборовши звання чемпіонки України, Вероніка здобула право участі у чемпіонаті Європи серед школярів U-16, що відбуватиметься у 15-17 червня в Угорщині.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.