Тернопільські патрульні врятували епілептика

Опубліковано в Новини 10.05.2016

Завдяки цьому здоров'ю хворого нічого не загрожує.

Як зазначила прес-служба УПП, патрулюючи свій квадрат, екіпаж патрульних помітив хлопця, якого судомило на проїжджій частині. Це трапилося 9 травня, близько 7-ї години вечора, на вулиці Руській.

Інспектори негайно зупинилися, щоб надати першу домедичну допомогу і викликали швидку. Патрульні припустили, що у хлопця стався епілептичний напад, що згодом й підтвердили медики. Пізніше вдалося встановити, що це – 26-річний житель села Магдалівка, Підволочиського району.

Завдяки своєчасним, злагодженим діям полісменів, які під час навчання здобули навички з надання першої домедичної допомоги, він не отримав значних тілесних ушкоджень. Після надання домедичної допомоги патрульними хлопця шпиталізували.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.