«Картка тернополянина»: що це і для кого?

Опубліковано в Новини 06.05.2016

12-відсоткову знижку на медикаменти отримають тернополяни із «Карткою тернополянина». Однак не всі.

«Картку тернополянина» презентували тернополянам 5 травня у міській раді. Картка, яка є своєрідним продовженням проекту соціальних карток 2014 року, поки що зможе бути використана лише в аптеках міста. Згодом, як зауважив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека, планують запровадити комплексну пластикову картку для користування послугами аптек, громадського транспорту, інших закладів Тернополя.

 

 

10 тисяч карток – саме таку кількість виготовлено і буде передано в Управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8), територіальний центр соціального обслуговування населення (вул. Лисенка, 8) та Центр адміністративних послуг (вул. К. Острозького, 6). Однак отримати та користуватися карткою можуть лише певні категорії осіб. За словами Володимира Сулими, начальника управління соціальної політики, це соціально незахищені мешканці міста: інваліди (інваліди дитинства, діти-інваліди, інваліди війни і прирівняні до них особи, інваліди праці І та ІІ груп) та багатодітні сім’ї. З часом кількість карток та категорій буде більше.

12-відсоткова знижка діє на усі ліки крім акційних, незалежно від суми та кількості покупок. Щоб отримати «Картку тернополянина» потрібні лише паспорт та посвідчення, яке підтверджує пільгову категорію. Для людей з обмеженими можливостями отримати картку можуть родичі чи опікуни особи за умови пред’явлення посвідчення. Картка вступає в дію сьогодні і є дійсною до кінця року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.