У Тернополі впродовж триденного святкування - шість ДТП

Опубліковано в Новини 04.05.2016

Однак без важких травм.

Так, 11 водіїв напідпитку зупинили тернопільські патрульні під час Великодніх свят. Один з них став винуватцем ДТП, зазначила прес-служба УПП у Тернополі.

Автопригода трапилася ввечері 2 травня на вулиці Мазепи. Водій Toyota Raw 4 не дотримався безпечного інтервалу і в’їхав у Honda Accord. Коли патрульні приїхали на місце події, помітили, що винуватець ДТП – напідпитку. При освідченні на Драгер-алкотестер, результат показав, що вміст алкоголю в крові водія Toyota становив 2,56 проміле. А це рівносильно випитій півлітра горілки. За керування у нетверезому стані водій отримав протокол від патрульних і ще постанову за керування без водійського посвідчення.

Під час перевірки Honda Accord полісмени виявили, що автомобіль перебуває у розшуку Державною виконавчою службою. Відтак його евакуювали на штрафмайданчик.

До слова, за три святкові дні було скоєно 6 ДТП, 4 з них зареєстровані за європротоколом. На щастя, потерпілих не було. Патрульна поліція Тернополя застерігає бути обачнішими на дорозі і в жодному разі не сідати за кермо нетверезими.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.