Великодні свята для декого на Тернопільщині завершилися трагічно

Опубліковано в Новини 03.05.2016

Є травмовані та загиблі.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ НП у Тернопільській області.

Двоє дітей загинуло та шестеро у лікарні - такі результати аварії на Шумщині.Дорожньо-транспортна пригода трапилася другого травня близько 4:30. Наділянці дороги Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів перекинувся автомобіль"Мерседес Віто".

За попередньою інформацією, діти відпочивали у клубі в селі ЛюдвищеШумського району. В компанії молодих людей було кілька неповнолітніх.Близько 3:30 вони вирішили їхати додому в село Соснівка. При поворотіводій автівки не впорався з керуванням, перевищив швидкість  та злетів у кювет. Аварія трапилася над трьохметровою прірвою. Мікроавтобус кількарізів перекинувся, падаючи вниз. На момент аварії в автівці було 9 людей.Кілька пасажирів вилетіли з транспорту під час падіння. Зупинилася автівка влісосмузі.

Дівчина, 1998 року народження, від отриманих травм померла на місціпригоди. У лікарні в стані церебральної коми помер сімнадцятилітній юнак.

За життя інших пасажирів боряться лікарі. Їх госпіталізували до Шумськоїлікарні, вирішується питання про переведення травмованих на лікування до Тернополя.

Правоохоронці відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю уводія, опитуються потерпілі, які знаходяться при свідомості.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.  

Ще одна орожньо-транспортна пригода трапилася в селі Городище Козівського району. Житель Хмельницького, що був за кермом автомобіля «Волькcваген Кадді», допустив зіткнення з мікроавтобусом «Рено Трафік» під керуванням мешканця села Денисів.

Внаслідок зіткнення механічних ушкоджень зазнали не лише транспортні засоби, а й з тілесними ушкодженнями госпіталізовано водія та двох пасажирів мікроавтобуса.

56-річного кермувальника із закритою черепно-мозковою травмою,  струсом головного мозку та забоєм голови госпіталізованого до Тернопільської університетської лікарні. 86-річну пасажирку доправлено до травматологічного відділення Козівської центральної лікарні, а 59-річну тернополянку – до лікарні швидкої допомоги в обласному центрі 

Незначні забої та травми отримали двоє пасажирів іномарки «Волькcваген Кадді». Після надання медичної допомоги їм госпіталізація не знадобилася.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. У водіїв взято кров на вміст алкоголю.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.