На Тернопільщині загинула жінка через кабана

Опубліковано в Новини 29.04.2016

Дика тварина збила подружжя, яке їхало мотоциклом.

Подружжя мешканців Збаража потрапили у дорожньо-транспортнупригоду. Двадцятирічна дружина не вижила. Чоловік з переломом руки у лікарні, зазначили у секторі комунікацій ГУ НП області.

Працівники слідчого відділу розслідування ДТП спільно з збаразькимиколегами встановили, що аварія трапилася 28 квітня близько 21:30 неподалік села Луб'янки Збаразького району.

Потерпілі поверталися додому від родичів. Там вони допомагали розробляти свіжину на свята. Їхало подружжя мотоциклом "Leonardo" в напрямку Збаража. Дорога не освітлювалася, вздовж обох узбіч тянулися кущі та дерева. В якийсь момент з правого боку вискочила на дорогу тварина і збила збаражчан. В результаті цього, мотоцикл разом з людьми перекинувся і ще кілька метрів вони прокотилися по інерції. Дівчина від отриманих травм померла у лікарні, чоловік відбувся переломом руки. Його після того, як наклали гіпс, відпустили додому. Напівсиротою залишилася двохрічна дівчинка.

Збаражчанин каже, що на них налетів кабан. За словами слідчих, обоє потерпілих на момент руху були в шоломах. Їх для безпеки передала з-закордону мама загиблої. Проте дівчині заважала застібка і вона її розстібнула. Під час удару шолом злетів і жінка отримала травми несумісні з життям.

Тварина, кажуть правоохоронці, також поранена, про це свідчить кров в посадці, але її поруч не знайшли. Триває слідство. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. З'ясовують правоохоронці і яка саме тварина стала причиною аварії.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.