За 6 років тернопільські підприємства не змогли віддати борг

Опубліковано в Новини 28.04.2016

Брали гроші у держави, але не повернули у вказаний термін.

Органами прокуратури області вживаються заходи представницького характеру з метою стягнення до Державного бюджету України коштів, які фермерські господарства отримали як поворотну цільову фінансову допомогу, проте не повернули у встановлені договорами строк, повідомляє   прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Так, у 2010 році Тернопільським відділенням Українського державного фонду підтримки фермерських господарств укладено із двома фермерськими господарствами області договори про надання їм фінансової допомоги на поворотній основі із зазначенням строку її повернення. Проте, господарства не повернули кошти до Державного бюджету України у встановлені договорами строки.

   У зв’язку з цим, керівники Теребовлянської та Тернопільської місцевих прокуратур пред’явили в інтересах держави в особі Українського державного фонду підтримки фермерських господарств до суду позови про стягнення з двох фермерських господарств заборгованих коштів у судовому порядку на загальну суму 47 тис. грн.

 

   Господарським судом Тернопільської області позовні заяви прокуратур задоволено. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.