Тернополян продовжують дурити псевдобанкіри

Опубліковано в Новини 28.04.2016

А мешканці міста та області в свою чергу їм продовжують вірити.

Так, чергові шахрайства з банківськими картками задокументували правоохоронці області. У двох мешканок обласного центру аферисти виманили кошти з банківських рахунків, повідомили в ГУ НП області.

Два злочини – одна шахрайська схема. Незнайомці телефонували на мобільний потерпілих та представлялися працівником банку. Повідомляли, що з рахунку намагалися зняти кошти, тому слід негайно змінити усі захисні дані. Жертви за вказівками пройдисвіта назвали усі захисні коди банківських карток. Результат: у 28 річної тернополянки викрали з картки 1100 гривень, понад чотири тисячі втратила 43-річна мешканка обласного центру.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

Аби не потрапити в шахрайські пастки, слід не довіряти незнайомцям конфіденційну інформацію. Вкотре нагадуємо, жоден банківський працівник не телефонує до клієнтів з запитами про захисні коди, номери банківських карток, тощо.  Будь-які фінансові операції працівники фінансових установ здійснюють у відділеннях банку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.