Тернополянин пропонує перевіряти якість комунпослуг

Опубліковано в Новини 22.04.2016

Для цього він зареєстрував електронну петицію із пропозицією створити незалежну комісію.

 

«Шановна громадо міста! За останні два роки в нас суттєво вирости і продовжують збільшуватися тарифи за надання житлово-комунальних послуг, використання водопровідної води, електроенергії, природнього газу. Але нажаль якість газу і води продовжує знижуватися, наслідком чого є: збільшення об'ємів використання природнього газу та виключно для побутових потреб водопровідної води, адже якість її зумовило відмову від використання води, як питної. Тому для усунення недоліків роботи контролюючих служб, які зобов'язані слідкувати за діяльністю монополістів ринку житлово-комунальних послуг я пропоную створити незалежні комісії, куди би увійшли представники депутатського корпусу, незалежні експерти(не пов'язані із монополістами), виконавчого комітету та делегати від громадських організацій. Для об'єтивного дослідження, аналізу та надання висновків (рекомендацій)стосовно якості: 
1. Надання житлово-комунальних послуг; 
2. Водопровідної води та природнього газу в міських та будинкових водо- та газопроводах; 
3. Відповідності встановлених тарифів монополістами та якості наданих ними послуг; 
Склад та всі засдання таких комісій повинні транслюватися в прямом ефірі комунальних ЗМІ, а результати роботи надруковані в місцевих газетах та широко висвітлені в тих же місцевих ЗМІ! Прошу Вашої підтримки моєї ініціативи!!!»

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.