На Тернопільщині жінку з 5-річною дитиною збило авто

Опубліковано в Новини 22.04.2016

Обоє в лікарні.

Як зазначили в ГУ НП, за попередньою інформацією, водій автомобіля "ГАЗ-24 "Волга" не обрав безпечної швидкості руху і збив двох пішоходів - п'ятирічного хлопчика та жінку 1983 року народження.

Обох потерпілих доправили до лікарні. У дитини забій голови та лівого коліна. У чортківчанки - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій тім'яної ділянки.

 

Правоохоронці взяли кров у водія, аби встановити ступінь алкогольного сп'яніння. Автомобіль на арештмайданчику. Триває слідство.

Ще одна аварія з потерпілими трапилася 21 квітня о 10:30 на автодорозі Кременець-Тернопіль, між селами Шпиколоси та Горинка Кременецького району. Є потерпілі.

У ході обстеження ділянки автопригоди правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Пежо Партнер" зіткнувся із "ВАЗ-2121 Нива".

В результаті аварії із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями до лікарні потрапив кермувальник "Пежо". Йому надали меддопомогу, але не госпіталізовували. Причини аварії встановить слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.