На горі Лисоня на Тернопільщині знайшли боєприпаси

Опубліковано в Новини 22.04.2016

Чоловік, який знайшов знахідку, віддав її відділ поліції.

Бережанець знайшов на горі Лисоня поблизу міста, повідомили в ГУ НП області. Аби уникнути неприємностей з законом, чоловік приніс до відділку 64 набої калібру 7,62. Розповів, що виявив пакунок з боєприпасами у закинутій будівлі на горі. Він вирішив одразу віднести небезпечну знахідку в поліцію, аби та не потрапила до рук дітей чи недобросовісних громадян.

Правоохоронці вилучили набої та направили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 263 ККУ - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Тривають слідчі дії.

Працівники поліції нагадують мешканцям краю, що відповідно до ч. 3 статті 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності. Тож, аби уберегти себе від покарання, необхідно добровільно здати зброю та боєприпаси до найближчого відділу поліції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.