На Тернопільщині помер пішохід, якого збив таксист

Опубліковано в Новини 21.04.2016

Таксист сам зізнався у скоєнні ДТП.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло на лінію "102" Кременецького відділу поліції 20 квітня від водія місцевого таксі. Чоловік повідомив, що він у райцентрі на вулиці Петлюри автомобілем "ВАЗ-2107" збив пішохода, повідомили в ГУ НП області.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий - кременчанин 1972 року народження без постійного місця проживання. На момент автопригоди він знаходився на проїжджій частині.

Внаслідок удару чоловік від отриманих травм загинув на місці аварії. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригоди встановить слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.