На Тернопіллі четверо дітей та повнолітній викрали школяра, який заборгував 15 гривень

Опубліковано в Новини 29.11.2017

Слідчі Заліщицького відділу поліції інкримінують п'ятьом жителям села Радки одразу дві статті Кримінального кодексу України – хуліганство та незаконне позбавлення волі. Четверо «героїв» – школярі віком від 12 до 16 років.

Відомо, що четверо неповнолітніх та 19-річний водій іномарки вчинили хуліганські діїта незаконно позбавили волі восьмикласника за те, що той начебто два роки не віддавав грошей семикласникові. Сума боргу становить 15 гривень.

Один зі зловмисників домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там начебто захотів в туалет, а восьмикласника  попросив зачекати. Тоді на іномарці під’їхали решту компанії. Школяра зв’язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет, засунули в машину і повезли. Все це відбувалося убілий день. Зі слів потерпілого, його вивезли на окраїну села, нагадали про борг, а потім запитали, чи сильно він злякався, мовляв, це були жарти. Назад до села восьмикласник повернувся у тій же ж машині, але не зв’язаний, - повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 296 та частиною 2 статті 146 ККУ. Наразі триває досудове розслідування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.