Крадія з Тернопілля впіймали аж у Бродах

Опубліковано в Новини 29.11.2017

Поліцейські отримали повідомлення про ймовірну краджіку від працівників дорожнього підприємства. Чоловіки розповіли, що стали свідками того, як вночі невідомий чоловік вантажив у мікроавтобус огороджувальні троси.  

Оскільки все відбувалося на межі Тернопільської та Львівської областей ікрадій, втікаючи з місця події, направлявся в бік Бродів, про це були поінформовані місцеві поліцейські. На в’їзді до райцентру автомобіль«Мерседес-Спрінтер» зупинили співробітники групи реагування патрульноїполіції. У салоні було виявлено три відрізки металевого тросу кожнадовжиною майже сто метрів та  болгарка з допомогою якої їх зрізали, - повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Зловмисником виявився житель Львова, 1967 року народження. У нього вилучили речові докази та за фактом крадіжки співробітники Зборівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження.

Поліцейські Львівщини та Тернопільщини перевіряють зловмисника на причетність до інших протиправних діянь.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.