Батьки 3-річного Володі з Тернополя просять врятувати життя їхньому сину

Опубліковано в Новини 28.11.2017
Сім’я з Тернополя просить допомогти поставити на ноги їхнього 3-річного сина. У хлопчика діагностували ураження центральної нервової системи.
Вилікувати хворобу дитини в Україні практично неможливо. За кордоном курс реабілітації вартує 170 тисяч гривень, але таких коштів батьки не мають.
За словами мами хлопчика, зараз Володі три роки, а розвиток у нього як в немовляти. До 1,5 року дитина просто лежала нерухомо. Лікарі довго не могли встановити діагноз, а потім приголомшили сім’ю рідкісним вродженим захворюванням – синдром делеції ІР.
Минулого року хлопчик пройшов курс реабілітації в Польщі, який дав позитивні результати – дитина звелась на ноги. Батьки просять усіх небайдужих допомогти їм зібрати 170 тисяч гривень, аби врятувати життя.
– Просимо, щоб люди допомогли нам. Володя мусить стати на ноги, ми не можемо його залишати в такому стані. Він тільки починає жити, ми хочемо, щоб він мав хоч якесь життя, а не просто лежав, – просить у сюжеті ТСН батько хлопчика Роман Коваль.
Переказати гроші для допомоги хлопчику можна на картку Приватбанку 5168 7555 0228 4686. Отримувач: Олена Коваль.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.