Одна із тернопільських трас повністю вкладена нижнім асфальтобетоном

Опубліковано в Новини 18.11.2017

Станом на сьогодні, на одній із важливих для Тернопільської області трас - М-09 Тернопіль–Львів–Рава-Руська (колишня Н-02 Львів-Тернопіль), шляховики повністю вклали нижній шар асфальтобетонного покриття.

Як інформують в службі автомобільних доріг краю, починаючи із серпня на цій дорожній "артерії", протяжність якої становить 39 кілометрів, розпочались ремонтні роботи. Загалом цього року шляховики відремонтували 31 кілометр автомагістралі, решту дороги, близько 8 кілометрів від кордону з Львівщиною, полагодили ще в 2016 році.

Відтак протяжність траси М-09 Тернопіль–Львів–Рава-Руська повністю встелена нижнім шаром асфальтобетону. На разі роботи з ремонту дороги ще тривають: шляховики, поки є сприятливі погодні умови, приступили до встелення верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону.

Нагадаємо, дорога М-09 є частиною транснаціонального коридору GO highway, в рамках якого планується з’єднати українські чорноморські порти Миколаїв та Одесу з польським Гданськом. Цілісна магістраль буде завдовжки майже 900 кілометрів та пролягатиме через Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську області. Далі розділиться у напрямку Одеси та Миколаєва зачепивши Кіровоградщину.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.