Тернополянин скаржиться на забудовників, котрі нищать дороги

Опубліковано в Новини 13.11.2017

На сайті Єдиної системи місцевих петицій тернополянин зареєстрував скаргу щодо неприйнятного стану дорожнього покриття та пішохідних зон поблизу парку Національного відродження.

Автор звернення, Ваврик Володимир, зазначає, що така проблема виникла через постійні забудови та роботи з облаштування комунікацій та закликає небайдужих жителів міста проголосувати за свою петицію, аби довести вхід у парк до належного вигляду:

- Тернополяни! Пропоную належним чином облаштувати вхід у парк Національного відродження з боку пр. Злуки в районі зупинки громадського транспорту "Духовний Центр" і нижче до "Чалдаєва", (та що там, увесь парк потрібно облаштовувати). До всіх новобудов, якими позаліплювали всі вільні клаптики міста, проводять воду, каналізацію, газ... після себе залишаючи позриваний асфальт та попродавлювані важкою технікою тротуари та газони, знищені бордюри, ями, калабані, і купи глини. Про асфальтування тут же всі забувають, добре, що хоч загортають... А як же діти, пішоходи, велосипедисти, мами з колясками? Вам ще не обридло обходити калабані посеред тротуарів, при цьому послизатися на болоті і шпортатися за коріння? Чекаю на підтримку.

Поки за петицію проголосувало всього 4 тернополян, а до кінця збору підписів залишається ще 30 днів. Детальніше ТУТ.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.