Тернополянин обікрав крамнцю, винісши 1500 гривень

Опубліковано в Новини 03.11.2017

Тернопільські правоохоронці отримали повідомлення від власника однієї з крамниць обласного центру. Як розповів потерпілий, того дня близько 20 години невідома особа викрала 1500 гривень з шухляди прилавку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Зловмисник скористався моментом, допоки продавець обслуговувала інших клієнтів та похапцем витяг готівку та покинув крамницю.

Працівникам поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель.

За словами слідчого Тернопільського відділу поліції Руслани Кейси, підозрюваного поліцейські виявили через 4 години після вчинення протиправного в одному із розважальних закладів обласного центру.

Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Наразі його затримано в порядку статті 208 КПК та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.