Футбольний клуб «Вишнівець» здобув третій кубок за сезон

Опубліковано в Новини 02.11.2017
Нещодавно на Збаражчині відбувся футбольний турнір на Кубок «Золота осінь-2017», в якому блискавичну перемогу здобув ФК «Вишнівець».

- Наша футбольна команда виграла і це ще один показник того, що Вишнівецька громада розвивається. Хлопці довго та наполегливо готувались до змагань і їм вдалось підняти планку вище. Вже у наступному, 2018-му, році вони гратимуть на область. А наш обов’язок створити всі умови для того, щоб футбольна команда продовжувала здобувати перемоги та радувати Вишнівецьку громаду, - каже голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець.

На Кубку «Золота осінь-2017» взяли участь шість команд: п’ять із Збаразького району та одна з Тернополя. ФК «Вишнівець» вдало обійшли суперників та в фіналі зіграла з командою «Галичина» (с.Чернихівці). У напруженому матчі вишнівчани перемогли з рахунком 1:0.

Загалом у новому складі ФК «Вишнівець» почав грати всього декілька років тому, однак, за невпинної підтримки ПАП «Добрий Самарянин» та згодом і керівництва Вишнівецької ОТГ в особі Володимира Кравця, хлопці отримали всі умови для підкорення футбольних висот. Тренер футболістів не пригадує, щоб коли-небудь за всю історію Федерації футболу в області одна команда виборювала усі три Кубки.

- Раніше команді доводилось їздити аж до Тернополя і тренуватись на стадіоні Текстильник. Володимир Васильович забезпечував нас транспортом. Вже після будівництва стадіону в Вишнівці в нас є всі умови для повноцінних та комфортних тренувань. Крім того, керівництво планує створити і тренувальну базу. Взагалі, якби не Володимир Васильович, ми б не мали таких досягнень, він нас підтримує чим тільки може. Від «Доброго Самарянина» команді закупили три комплекти форми, футбольний інвентар. І зараз наша команда поставила собі за мету виграти. Ми не маємо права на програш. Заради громади, заради нашого керівництва та людей - ми будемо вигравати і докладемо до цього всіх зусиль, - ділиться тренер ФК «Вишнівець» Дзьоба Борис.

За словами Бориса Федоровича, хлопці зараз розпочали підготовку до Ліги чемпіонів Тернопільщини.

До слова, ФК «Вишнівець» у цьому році став чемпіон Збаразького району та володарем Кубку краю. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.