Школярі Тернопільщини побували на садах фермерського господарства «ГАДЗ» (фото)

Опубліковано в Новини 02.11.2017
З 10 жовтня Петро Гадз проводить для школярів з Бучацького району та Тернополя екскурсії до яблучних садів підприємства«ГАДЗ».
В ході екскурсії учні дізналися, як доглядають працівники підприємства за деревами, збирають врожай та навіть могли поласувати плодами.
— Цього тижня на нашому підприємстві проводилося кілька екскурсій.Школярі приїжджають до нас переважно тоді, коли мають час, а проводять для них огляди переважно працівники фермерського господарства,а вчора екскурсію проводив Петро Гадз. Ми показуємо та розказуємо діткам, як ростуть яблуні та яблука, показуємо новозбудований комплекс для зберіганняплодів, сушильну, сортувальну лінію та інше обладнання господарства. Після екскурсії школярі могли пофотографуватися на підприємстві та поласувати яблуками,— поділився заступник голови ФП «ГАДЗ» Олег Грицак.
Олег Іванович зауважив, що такі екскурсії для школярів Петро Гадз організовував і минулого року. Чоловік додав, що цього місяця оглядини продовжуватимуться і працівники підприємства радо чекають діток на садах і наступного року.
- Ці екскурсії є постійними і таким чином ми хочемо показати дітям, нашому майбутньому, що в Україні можна засновувати господарства, бізнес, що є достойна робота на їх рідній землі. Важливо, щоб школярі з юного віку розуміли, що розвивати власну справу можна і треба не просто в межах України, а у їх рідних селах і містечках, - переконаний Петро Гадз.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.