Тернопільські патрульні контролюють іноземців на території області

Опубліковано в Новини 31.10.2017

В Тернопільській області побільшало злочинів скоєних іноземними громадянами, особливо кавказцями. У рамках оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» правоохоронці Тернопілля посилюють контроль за дотриманням законності іноземцями.

Тернопільські поліцейські закликають краян бути пильними. Повідомляйте про всіх підозрілих іноземних осіб, які з’являються у вашому районі. Не будьте байдужими – за найменшої підозри щодо сторонніх, яких ви помітили біля будинку, квартири, на паркувальних майданчиках поблизу торгових центрів повідомляйте дільничного інспектора, патрульних або телефонуйте до чергової частини на лінію 102. Намагайтеся запам’ятати прикмети підозрілих осіб.

Обов’язково повідомляйте дільничного інспектора поліції, чергову про приїзд у ваш населений пункт «чужих» автомобілів, особливо коли пасажири – особи кавказької національності. Обов’язково запишіть номерні знаки транспортних засобів, занотуйте якісь прикмети непроханих гостей, щоб у разі потреби повідомити правоохоронцям.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.