На Тернопільщині чергова ДТП: водій загинув на місці

Опубліковано в Новини 23.10.2017

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним випадком трапилася в смт. Залізці, що на Зборівщині. Повідомлення про нещастя надійшло до чергової частини поліції у неділю, 22 жовтня, близько п’ятої ранку. 

За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-21150, 1996 року народження, рухаючись вулицею Вишнівецька, на повороті виїхав за межі проїздної частини та врізався у дерево. Удар виявився летальним для жителя Зборівщини. Він загинув на місці події. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

За словами правоохоронців, на момент аварії в салоні автомобіля перебувало четверо пасажирів, двоє з них отримали травми – садна, забої та інші ушкодження.

 

1 коментар

  • Коментувати Русич жовтня 23 2017 Автор Русич

    Хлопці шукали пригод і жертв всю ніч а самі стали жертвою пригоди.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.