Тернополянка викликала патрульних через дитяче ридання у сусідній квартирі

Опубліковано в Новини 21.10.2017

Тернопільські поліейські отримали повідомлення від тернополянки про те, що у сусідській квартирі дві години плаче дитина. Заявниця назвала свою адресу і номер сусідської квартири, де чути дитяче ридання.

Патрульні за лічені хвилини прибули за викликом на вулицю Макаренка. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернополя. 

«Дитина кликала маму і бабусю, я зрозуміла, що в квартирі вона одна. Спробувала заговорити з нею, щоб не налякати, але дівчинка не переставала плакати. Ми постукали до сусідів, щоб запитати номер батьків. Відчинила квартиру жінка, яка виявилася бабусею дитини. Нам пояснила, що батьки важко працюють і залишили на неї онуку. Але чому вона не забрала її до себе, а залишила в квартирі одну, так і не змогла пояснити. Раніше, за її словами, дитина ніколи не прокидалася…», – розповіла патрульна Юлія.

Про поліцейські повідомили працівників ювенальної превенції.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.