Двоє жителів Тернопільщини "обчистили" лікувально-діагностичний центр

Опубліковано в Новини 18.10.2017

Поліцейські Чортківщини інкримінують двом жителям райцентру частину 3 статті 185 Кримінального кодексу. Зловмисники спокусилися на майно лікувально-діагностичного центру.

Правоохоронці встановили, що лиходії проникли до недіючого приміщення, що перебуває на балансі комунального підприємства, через вікно та поцупили дві чавунні батареї, вартість яких становить близько двох тисяч гривень. Крадене здали не металобрухт. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Підозрювані в поле зору поліцейських потрапляють не вперше. Щодо 34-річного чортківчанина, то  у суді на даний час розглядаються матеріалищодо вчинення ним крадіжки. Його спільник – 28-річний житель райцентру теж неодноразово відзначився у незаконному заволодінні майном – притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок з магазинів, а на даний час є фігурантом кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки 10 тисяч гривень з салону маршрутного таксі.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.