Тернопільські патрульні зупинили нетверезого пішохода, який наражав своє життя на небезпеку

Опубліковано в Новини 17.10.2017

Тернопільські патрульні помітили на вулиці Микулинецькій чоловіка, який наражав своє життя на небезпеку, переходивши дорогу через чотири смуги руху у невстановленому місці. Вони одразу зупинилися, аби припинити правопорушення.

Громадянин не реагував на зауваження поліцейських. Навпаки, почав поводити себе зухвало, нецензурно виражався, погрожував фізичною розправою, пробував шарпати за формений одяг. Інспектори змушені були застосувати до правопорушника фізичну силу та одягти спецзасоби, а саме – кайданки. Про це повідомили у пре-службі патрульної поліції Тернополя. 

Після чого доставили його до відділку поліції, де склали на нього протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору законній вимозі працівника поліції. А також винесли постанову за те, що він переходив дорогу у невстановленому місці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.