Книгу на підтримку параолімпійців України видали у Тернополі

Опубліковано в Новини 11.10.2017

«Всюди королева» – так називається книга української телеведучої, блогера, фітнес-тренера та письменниці – Вікторії Корольової, яка нещодавно вийшла друком у тернопільському видавництві «Джура».

Тут вміщені перевірені життєвим досвідом вправи для різних груп м`язів, які дозволять у будь-яких умовах бути в хорошій формі, а ще поради щодо харчування та інших аспектів здорового способу життя. Запропонована спортивна методика перевірена на власному досвіді автора й схвалена експертами – тренерами та лікарями. Автор на власному прикладі демонструє, як жінка в будь-якому віці може підтримувати себе у формі, розкривати власну жіночність та завжди і всюди бути королевою.

Книга може викликати не лише особисте зацікавлення читачів, але й суспільне, адже кошти, отримані з продажу книги, будуть перераховані в Національний комітет спорту інвалідів України.

«Нам приємно, що автор звернула увагу на параолімпійців України та підтримує параолімпійський рух. Для Національного комітету спорту інвалідів України це дуже важливо», – повідомив президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич.

Сама Вікторія Корольова ініціативу щодо підтримки параолімпійського руху прокоментувала так:

- Я захоплюють спортсменами-параолімпійцями, адже вони не лише демонструють дивовижні результати на міжнародних змаганнях, але й вчать нас не опускати руки – маючи обмежені можливості, завжди сильні духом і впевнені в собі. Хочу підтримати параолімпійський рух та закликаю всіх бути більш уважними і чуйними до тих, хто навколо нас».

Вперше україномовну книгу «Всюди королева» презентували на 24-му Форумі видавців у Львові, а незабаром відбудеться презентація цього видання у Тернополі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.