На Тернопіллі обікрали помешкання пенсіонерів, поки вони спали в літній кухні

Опубліковано в Новини 05.10.2017

На Теребовлянщині зловмисники проникли до будинку пенсіонерів та викрали двісті п'ятдесят доларів, тисячу гривень та тридцять три найменувань золотих виробів

На місце крадіжки виїжджали оперативники Теребовлянського відділу поліції. Вони з'ясували, що невідомі вночі віджали металопластикове вікно та проникли до помешкання. Господарі не почули, оскільки ночували не в будинку, а в літній кухні. Усі коштовності господарі зберігали у невеликому сейфі розміром 30 на 40. Проте металева конструкція не була вмонтована у стіну, як це вимагає інструкція, а стояла в шафці. Його й винесли зловмисники.

В результаті жителі села Говилів втратили гроші та золото - сережки, браслети, ланцюжки, кулони й хрестик. Свої збитки потерпіли оцінили в сімдесят сім тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 185 частина 3 ККУ - крадіжка, поєднана зпроникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдалазначної шкоди потерпілому.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.