Син до смерті побив рідну матір на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 04.10.2017

У селі Лозівка, що на Теребовлянщині, сварка матері з сином призвела до летальних наслідків. Сімдесятивовсьмирічну пенсіонерку до смерті побив рідний син. 

Як розповів начальник Теребовлянського відділу поліції Ігор Ліситинський, на лінію "102" зателефонували місцеві мешканці та повідомили, що до них прийшла сусідка і попросила викликати поліцію та швидку, бо її побив син.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та медики. Потерпілу бригада швидкої доправила у реанімаційне відділення. В пенсіонерки виявили відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, переломи кісток голови, руки, стегна. Врятувати життя жінки лікарям не вдалося.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що травми пенсіонерці наніс її син, 1962 року народження. Чоловік часто проходив лікування у психоневрологічних закладах, має інвалідність третьої групи. Сусіди кажуть, що у родині часто виникали конфлікти, сварки та бійки.

Син у скоєному зізнався. Розповідає, що конфлікт виник спонтанно, суперечка між родичами почала загострюватися і завершилася нещастям. Чоловік схопив корбу й почав нею наносити удари по голові і тілу матері.

Жінці вдалося втекти. Вона прийшла до сусідів, розповіла про сварку і знепритомніла. Швидка її завезла до лікарні, а кривдника госпіталізували у психоневрологічний заклад.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 частина 2 ККУ – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.