Житель Тернопільщини до смерті забив жінку палицею

Опубліковано в Новини 29.09.2017

Причиною смерті 62-річної уродженки сусідної держави став алкоголь, сварка та нанесення тілесних ушкоджень. Потерпіла приїхала на територію України 21 вересня до знайомого з села Настасів Тернопільського району.

За словами т.в.о. начальника слідчого відділення Тернопільського відділення поліції Олега Грабчука, 25 вересня о 17:35 в чергову частину Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру. Чоловік повідомив, що його п'яний родич дебоширить за місцем свого проживання.

Коли на місце виклику приїхала слідчо-оперативна група, то на підлозі житлового будинку виявили мертву жінку з синцями на голові, руках та ногах, а господар помешкання спав на ліжку поруч.

При попередньому огляді у жінки на тілі виявили тілесні ушкодження - синці на голові, руках та ногах.

У ході перевірки стало відомо, що господар, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав сваритися з гостею. У ході суперечки він кілька разів вдарив її дерев'яною палицею. Уже після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть наступила в результаті крововиливів. Родичі загиблої стверджують, що чоловік і раніше бив співмешканку.

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.