На Тернопільщині продовжуються ремонти доріг

Опубліковано в Новини 28.09.2017

Сьогодні на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області шляховики продовжують поточний середній ремонт дороги М-09 та ліквідовують ямковість струменевим методом.

Роботи ведуться за допомогою 12 машин типу «Мадпатчер» на дорогах: Тернопіль – Скалат – Жванець на ділянці Борщів – Окопи; Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (обхід Кременця);Івано- Франківськ – Бучач – Тернопіль; Кременець – Біла Церква на ділянці Плоске – Катеринівка.

Загалом впродовж дня заплановано ліквідувати 1430 м2 ямковості.

Поточний середній ремонт продовжується на дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська ділянка обходу міста Зборів. Тут, сьогодні триває влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону. На цій же дорозі на кілометрі 104-118 (Хутори Озерянські) працює установка РЕКС та здійснюється фрезерування старого покриття.

До слова, як повідомляють в Службі автомобільних доріг області, рух транспортних засобів на автомобільній дорозі М-21 Житомир - Могилів-Польський від села Стрижавка до міста Калинівка, який у зв'язку з надзвичайною ситуацією на Вінниччині в місті Калинівка був перекрити, вже відновлений. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.