У Тернопільській дитячій лікарні нове відділення

Опубліковано в Новини 27.09.2017

У Тернопільській дитячій комунальній лікарні відбулось урочисте відкриття діагностично-інфекційного відділення, яке капітально відремонтували вперше за останні 25 років.

 

В діагностично-інфекційному відділенні лікують дітей із захворюваннями органів дихання. Зокрема, лише минулого року у ньому було проліковано понад 1500 пацієнтів. В рамках ремонту ту були відремонтовані як палати, так і коридори. Також оновили меблі та деяке обладнання.

Як повідомляють в міськраді, на разі ще триває дооснащення лікарні найсучаснішою апаратурою. Тут апаратури придбано на понад мільйон гривень. Загалом, цього року на ремонт дитячої лікарні та поліклінік виділено майже 3 мільйони гривень.

До слова, зараз триває ремонт інфекційного відділення на Сонячному масиві, який фінансується міським бюджетом та Державним фондом регіонального розвитку.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.