Жінка, яка постраждала у ДТП на Тернопільщині, померла у лікарні

Опубліковано в Новини 25.09.2017

У смт. Золотий Потік, що на Бучаччині, 22 вересня трапилась ДТП. Із місця події бригада швидкої госпіталізувала місцеву мешканку, 1961 року народження.

У жінки медики констатували політравму, закриту черепно-мозкову травму та травму грудної клітки. Врятувати життя потерпілій не вдалося. Вона померла наступного дня у лікарні.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, близько 17:20 загибла йшла проїжджою частиною дороги, коли її збив автомобіля VOLKSWAGEN Golf ІІІ. Водій іномарки каже, що намагався уникнути наїзду, проте педаль гальм не спрацювала. Кермувальник автівки була твереза. У неї взяли кров для більш детального аналізу. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. Наразі триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.