У Тернополі працівник бару "обчистив" касу

Опубліковано в Новини 21.09.2017

У Тернополі молодик викрав у свого роботодавця 11 тисяч гривень. 

З заявою про крадіжку до працівників поліції звернувся розважального закладу. Чоловік розповів, що з каси бару вночі зникла чимала сума грошей, а в скоєнні протиправного він підозрює одного з працівників.

Поліцейським вдалось підтвердити підозри підприємця. Злодієм і справді виявився 29-річний тернополянин, який проходив стажування на бармена. Закон він порушує не вперше, в минулому вже відбував покарання за скоєння майнових злочинів. Молодик вже після закриття закладу забрав з  сейфу гроші, однак витратити їх не встиг, його оперативно розшукали поліцейські. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Наразі тривають слідічі дії.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.