За що тернополянам доведеться заплатити кількасот гривень?

Опубліковано в Новини 20.09.2017

Сплатити суму в розмірі від 170 – до 340, а для посадових осіб від 850 – до 1190 гривень, можуть тернопільські «любителі» вогню.

Спалювання листя та рослинних залишків – адміністративне правопорушення, що тягне за собою притягнення до відповідальності у вигляді стягнення штрафу:

- Відповідно до ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Самовільне випалювання рослинності або її залишків) - випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу, а так само невжиття особою, яка одержала дозвіл на випалювання зазначеної рослинності або її залишків та опалого листя, заходів щодо своєчасного їх гасіння.

Як повідомляють працівники муніципальної поліції, у Тернополі з початку осені почастішали випадки спалювання листя та рослинних залишків мешканцями міста.

 

Також правоохоронці закликають небайдужих тернополян повідомляти про вказані правопорушення та  телефонувати в управління муніципальної поліції Тернопільської міськради(тел. 40-41-68), в Державну екоінспекцію області, в Управління ДСНС або на гарячу лінію міськради за тел. 15-80.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.