Правоохоронці затримали тернополянина, який обікрав кіоск ювелірних виробів

Опубліковано в Новини 19.09.2017

Тернопільські правоохоронці отримали повідомлення про те, що з прилавку одного з кіосків на вулиці 15 Квітня, зловмисник викрав срібні вироби. Крадій продав їх за безцінь перехожому.  

На місце продії одразу виїхала слідчо-оперативна група. За словами старшого слідчого Тернопільського відділу поліції Тараса Сиротюка, менше доби знадобилося оперативникам, аби вийти на слід та затримати підозрюваного.

- До скоєння даного правопорушення причетний раніше судимий тернополянин, 1972 року народження. Він уже неодноразово відбував покарання за майнові злочини. На сьогодні йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину відповідно до статті 185 частина 2 ККУ - крадіжка, вчинена повторно. Чоловікові обрано запобіжний засіб тримання під вартою.

 

Загальна вартість викраденого становить півтори тисячі гривень. Продав їх зловмисник за ціну в п'ять разів меншу. За виручені гроші придбав наркотики. Затримали зловмисника за кілька метрів від місця злочину. Його перевіряють на причетність до інших злочинів. Триває слідство. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.