Ігор Побер розповів, за який закон проголосує кожна фракція

Опубліковано в Новини 19.09.2017
Впродовж декількох тижнів у всіх на слуху Закон України «Про реінтеграцію Донбасу».
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, саме цей законопроект підтримає кожна фракція.
 
Незважаючи на те, що законопроект готовий на 99,9%, він потребує ще доопрацювання.
 
- Кожна фракція підтримає Закон «Про реінтеграцію Донбасу». Разом з тим, поступила заява Путіна стосовно миротворців (про те, що наявність миротворців ООН на Донбасі, на лінії розмежування, пішла б на користь вирішенню конфлікту - прим авт.). Зважаючи на неї, у законопроекті можуть бути внесені зміни, можливо, й поступки на користь тієї чи іншої сторони. Імовірно, що будуть введені корекції, які стосуються миротворців. Однак те, що висуває російська сторона (70% російських миротворців, а 30 – представники Казахстану) – Україна ніколи на це не піде. В будь-якому випадку, над цим законом потрібно ще працювати, але він обов’язково буде проголосований, - зауважив Ігор Побер.
 
Також нардеп наголосив, що попри новий статус, якого набере АТО після ухвалення закону; попри визнання РФ воюючою стороною, найважливішим є те, щоб закон в першу чергу був ефективним та діяв на користь української сторони. Також важливим є й те, що цей законопроект виконувався не лише Україною, а й іншими сторонами, які є учасниками конфлікту на Донбасі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.