Житель Тернопільщини викрав 100 літрів пального прямо з автівки

Опубліковано в Новини 13.09.2017

Мешканець села Пилява Бучацького району викрав понад 100 літрів дизельного пального.

Поблизу помешкання чоловіка проводилися ремонтні роботи. Працівники залишали службовий транспорт неподалік підозрюваного. Саме на нього і спокусився чоловік.  Спершу злив з однієї автівки пальне, а коли воно закінчилось, знову навідався у пошуках "халяви". Згодом до будинку зловмисника навідались поліцейські. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Чоловік у скоєному зізнався. Правоохоронці вилучили залишок дизпалива та повернули власникам. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження  згідно частини 2 статті 185 ККУ (крадіжка вчинена повторно). Слідчі дії тривають.

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.