У Тернополі вандали понищили інформаційну табличку та зафільмували свої дії

Опубліковано в Новини 12.09.2017

У центрі Тернополя троє вандалів зруйнували інформаційну таблицю. Про це повідомили у відділі благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

У понеділок вранці люди помітили, що інформаційна таблиця у сквері на вулиці Чорновола вщент зруйнована. Проглянувши запис із камери відеоспостереження, працівники управління побачили, як троє молодиків навмисне поламали щит, затративши для цього чимало часу та сили. Свої дії вандали фільмували на телефони. На жаль, на цьому відео важко розгледіти та ідентифікуваи зловмисників.

Усі обставини інциденту вже з'ясовують у поліції.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.