Тернополян можуть проконсультувати в «газових» питаннях

Опубліковано в Новини 12.09.2017

Отримати кваліфіковану консультацію щодо питань з розподілу природного газу можуть отримати тернопляни у спеціальному контакт-центрі ПАТ «Тернопільгаз».

Так, проконсультуватись можуть жителі Тернопільської області, окрім споживачів міста Тернопіль та сіл Тернопільського району. Винятком є села Довжанка, Домаморич, Драганівка, Забойки, Почапинці.

- Звертаємо увагу наших споживачів на те, що для отримання консультації не потрібно стояти в черзі чи телефонувати в усі служби газового господарства. Варто звернутись за одним із трьох номерів: (035) 2 519 904; (097) 0 519 904; (095) 0 519 904, чи за електронною адресою контакт-центру Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., - повідомляють в ПАТ «Тернопільгаз». - Також не варто забувати про «Особистий кабінет» на сайті www.tgaz.te.ua : користувачі кабінету власноруч можуть переконатися в перевагах даної послуги. Адже передавати показання лічильника газу і здійснювати оплату за газ не виходячи з дому - зручно і доступно кожному.

Показники лічильників можна передавати і з допомогою контак-центру, а також – електронною поштою. Для цього потрібно дотримуватись формату: особовий рахунок (повинен містити 6 знаків) - показник - дата подання показника - додаткова інформація.

Фото: з відкритих джерел.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.