Тернопільський суд заборонив будівництво котельні на Київській

Опубліковано в Новини 06.09.2017

Допоки КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" не отримає позитивного висновку від державної екологічної експертизи, доти не зможе проводити реконструкцію котельні на вулиці Київська,3с.

Державна екологічна інспекція в Тернопільській області повідомляє, що відповідне рішення було задоволено Тернопільським окружним судом 5 вересня під час судового засідання:  

- Рішенням Тернопільського окружного адміністративного суду задоволено позов Державної екологічної інспекції у Тернопільській області до комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо тимчасової заборони (зупинення) виконання робіт щодо реалізації проекту реконструкції котельні по вул. Київська, 3с в м.Тернополі для використання альтернативних видів палива з добудовою виробничого приміщення, до отримання позитивного висновку державної екологічної експертизи.

Нагадаємо, реконструкція котельні на Київській, 3с викликала значне обурення серед тернополян, а ця тема неодноразово висвітлювалась місцевими ЗМІ та стала доволі резонансною.

Читайте також: КОТЕЛЬНЮ У ТЕРНОПОЛІ ОШТРАФУВАЛИ ЗА ШКІДЛИВІ ВИКИДИ та ВЛАДА ПРОІГНОРУВАЛА ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ БУДИНКІВ НА КИЇВСЬКІЙ, ДЕ СПОРУДЖУЮТЬ ШКІДЛИВУ КОТЕЛЬНЮ. У СТОРОНУ АКТИВІСТІВ ЛУНАЮТЬ ПОГРОЗИ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.