У сільську школу у Полупанівці пішло вісім першокласників (фоторепортаж)

Опубліковано в Новини 01.09.2017
Сьогодні по всіх школах України пролунав перший дзвоник для маленьких першачків.

У загальноосвітній школі 1-2 ступенів села Полупанівка Підволочиського району вперше за учнівську парту сіло вісім дітей.

Загалом цього року школу буде відвідувати 56 учнів. Як розповів директор школи Роман Нагуменюк, протягом останніх років спостерігається тенденція щодо збільшення чисельності у класах. Для прикладу якщо у випускному 8-ому класі вчиться всього троє, то цього року першачками стали вже восьмеро. Така ж кількість назбирується і на наступний рік.

Серед почесних гостей свята був і директор Полупанівського карєру Ігор Штогрин. «Ми протягом багатьох років підтримуємо нашу школу, - зазначив пан Ігор. – Адже це наше майбутнє. Тут стараннями вчительського колективу створюються всі умови для навчання та виховання.»

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.