Раніше судимий житель Тернопільщини обікрав своїх родичів

Опубліковано в Новини 25.08.2017

До правоохоронців Гусятинського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна. Виявилось, що 40-річний мешканець села Вікно привласнив чужий гаманець. 

Про зникнення гаманця з власного будинку правоохоронцям повідомила власниця помешкання. Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився брат колишнього чоловіка.

Крадій не вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Після звільнення з місць позбавлення волі чоловік продовжив криміналити.

Аби роздобути хоч якусь готівку, подався до помешкання родички. Жінки в хаті не було, а в її сумці злодій швидко знайшов гаманець та втік з подвір’я.

Зникнення майна власниця помешкання виявила через декілька годин. Звернулася за допомогою до правоохоронців. Поліцейські розшукали зловмисника. Той у скоєному зізнався. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 185 ККУ– крадіжка вчинена повторно. Наразі триває слідство.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.